ABD Deniz Kuvvetleri psikiyatristleri NPGRUP standında

Amerika Psikiyatri Derneği tarafından bu yıl 169’uncusu Atlanta’da yapılan APA (American Psychiatric Association) kongrelerinde Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesine ilgi yoğun.

ABD Deniz Kuvvetlerinde görevli bir grup psikiyatrist Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi çalışmalarına ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi bu yıl da APA (American Psychiatric Association) kongrelerinde. Psikiyatri alanında dünyaca ünlü isimlerin katıldığı kongre 14-18 Mayıs 2016 tarihleri arasında ABD’nin Atlanta kentinde gerçekleştiriliyor.

Dünyanın dört bir yanından alanında otorite isimlerin katıldığı kongrede Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi de ilgi yoğun.

Tanı ve tedavide son gelişmelerin ele alındığı kongrede Üsküdar Üniversitesi, NPİSTANBUL Hastanesi, Türk Amerikan Nöropsikiyatri Derneği(TANPA) de stantlarıyla bulunuyor.

Üsküdar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Furkan Tarhan, Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Uluslararası İlişkiler Ofisi Direktörü Emre Üçsular’ın bulunduğu programda katılımcılar Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi’nin çalışmalarına ilgi gösteriyor.

ABD Deniz Kuvvetlerinden bir grup psikiyatrist stantta yetkililerden çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:17 Mayıs 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.