PSİKOYORUMDA BU AKŞAM TAKINTILI KİŞİLERLE YAŞANAN EVLİLİKLER KONUŞULACAK

PSİKOYORUMDA BU AKŞAM TAKINTILI KİŞİLERLE YAŞANAN EVLİLİKLER KONUŞULACAKPsikoyorum programı beş yıldır koruyucu ruh sağlığı alanında hizmet etmeye devam ediyor. Dünyada yaşanan gelişmeleri de yakından takip eden programa NP GRUP uzman hekim ve psikologları konuk oluyorlar.

Takıntılı kişilerle hayatını devam ettirenlerin yaşadıkları zorlukların dile getirileceği bugünkü programda daha çok evlilik sırasında yaşanan problemlere dikkat çekilecek.

Takıntılı kişi ile evli olan kişi nelerle karşılar?

OKB tanısı almış kişilerin evlilik yaşamını ne gibi sorunlar beklemektedir?

Takıntılı kişilerle yaşarken neler dikkat edilmelidir?

Takıntılı kişiler evliliklerinde mutlu olabilirler mi?

Takıntılı kişi kendisinin farkına vardığında evliliğin iyi yürüyebilmesi için neler yapmalıdır?

Takıntılı kişilerin eşleri nasıl bir yöntem izlemelidir?

Takıntılı kişilerin evlilikleri en çok nasıl yıkılmaktadır?

Takıntılı olan kişilerin evlilikleri sırasında yakın akraba ve arkadaş grubuna düşen görevler nelerdir? Gibi pek çok soru bu akşam Psikoyorum da cevabını bulacak.

Psikoyorum programının bugünkü konukları Memory Center Nöropsikiyatri Merkezi’nden Uzm. Psk. Çiğdem Demirsoy, Uzm. Psk. Zehra Erol olacak.

Programın sunuculuğunu Uzman Psikolog Yıldız Burkovik, yapımcılığını Ersin Turan, koordinatörlüğünü Uğur İlyas Canbolat yapıyor.

Canlı SMS ve telefon bağlantısı ile soru alan Psikoyorum bu gece saat 00.15 de SKY TURK’te canlı ekrana geliyor.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:23 Eylül 2008

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.