9 yaşında timsahı yendi

Dokuz yaşında timsahı yendi.

Dokuz yaşında timsahı yendi. timsahABD’nin Florida eyaletinde dokuz yaşında bir erkek çocuğu, kendisini ısıran bir timsahın çenesini açıp kaçmayı başardı.

James Barney Jr, sıcaklardan bunalınca yüzmenin yasak olduğu Tohopekaliga gölünde yüzmeye karar verdiğini ve suya girer girmez 2 metre 74 cm boyundaki dev bir timsahın kendisini ısırdığını söyledi. Tedavi gördüğü hastanede ABC News’a röportaj veren çocuk, “Timsahın çenesini, dişlerini hissedince ne yapacağımı bilemedim ve çırpınıp ona vurmaya başladım. Neyse ki ellerim çenesini açacak kadar güçlüydü. Dişlerinin arasından kurtulunca hemen kaçıp kıyıya kadar yüzdüm” dedi. Doktorlar helikopterle hastaneye kaldırılan çocuğun vücudunda üç yüzeysel timsah ısırığı, 30 belirgin diş izi ve hayvanın pençeleri ile yaptığı bazı kesiklerin bulunduğunu ancak hayati tehlikesinin olmadığını söyledi. James Barney Jr, doktorların sırtına saplanmış olarak bulduğu bir timsah dişini kolye yaptırıp sürekli boynunda taşıyacağını belirtti ve bir daha asla bir gölde yüzmeyi düşünmediğini de sözlerine ekledi. REUTERS  

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:12 Ağustos 2014Yayınlanma Tarihi:14 Ağustos 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.