42 yıllık sır

ABD’li Stan Ostapiak’ın 1972 yılında çaldırdığı lise mezuniyeti yüzüğü, tam 42 yıl sonra Yunanistan’da babasının hatıra kutusunu karıştıran bir adam tarafından bulunup iade edildi.

ABD’li Stan Ostapiak’ın 1972 yılında çaldırdığı lise mezuniyeti yüzüğü, tam 42 yıl sonra Yunanistan’da babasının hatıra kutusunu karıştıran bir adam tarafından bulunup iade edildi. YÜZÜĞÜN YOLCULUK HİKÂYESİ FİLMLERİ ARATMADI

43yilliksirNew York’ta yaşayan Stan Ostapiak, 1962 yılında lise mezuniyet yüzüğünü 1972’de evlendiği gün çaldırdı. Eşinin düğün hediyelerini sakladığı kesenin içine koyduğu yüzük de hediyelerle kayboldu. Emekli polis memuru Ostapiak (69), bir daha yüzüğüne kavuşmayı asla hayal etmiyordu. Tam 42 yıl sonra Yunanistan’ın Naxos Adası’nda yaşayan Vasilis Polykretis, ölen babasının hatıra kutusunu karıştırırken anlam veremediği bir yüzüğe denk geldi.

PARLATIP YENİDEN VERDİLER

Üzerinde Manhattan’daki Seward Park Lisesi yazan yüzüğün babasıyla ilgisini merak eden Polykretis, okulla iletişime geçti. Yüzüğün Ostapiak’a ait olduğu ortaya çıktı. Okul yönetimi, Vasilis Polykretis’in gönderdiği yüzüğü parlatılıp Ostapiak’a iade etti.  Kutudan, Polykretis’in “Dilerim bu yüzük size keyif ve mutluluk getirir, güzel anılarını yaşatır” notu da çıktı. A.A  

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:18 Temmuz 2014Yayınlanma Tarihi:22 Temmuz 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.