2015 aşkın yılı olacak

Yeni yıl dileğimiz: evlenmek istiyorum. 2015 aşkın yılı olacak.

Yeni yıl dileğimiz: evlenmek istiyorum. 2015 aşkın yılı olacak. askinyiliTürkiye’nin ilk ilişki sitesi Siberalem.com, yeni yıl anketinde üyelerine ve takipçilerine 2015’ten ne beklediklerini sordu. İnternette yayınlanan ankete göre, birçok kişinin yeni yılda en büyük dileği ciddi bir ilişki ya da evlilik.

MUTLU BİR EVLİLİK İÇİN BUNLARI YAPIN

"2015’TE EVLENMEK İSTİYORUM" Ankete göre, birçok kişinin yeni yılda en büyük dileği ciddi bir ilişki ya da evlilik. “Yeni yılda nasıl bir ilişki istersiniz” sorusuna yanıt verenlerin yüzde 26’sı “2015'te ciddi bir ilişkim olsun”, yüzde 21’i ise “2015'te evlenmek istiyorum” dedi. “2015’te kısa süreli bir ilişki bana yeter” diyenlerin oranı ise yüzde 2’yi geçmedi. YILBAŞINDA TÜM AİLE BİR ARADA OLSUN “2015’e kiminle girmek istersiniz” sorusuna yanıt verenlerin büyük bölümü ise ailelerinden vazgeçmedi. Yeni yıla ailemle girmek istiyorum” diyenlerin oranı yüzde 26’yı bulurken, “Sevgilim var, yeni yıla onunla gireceğim” diyenlerin oranı yüzde 6’da kaldı. Öte yandan, 2015’e kısa bir süre kala yeni yıl gelmeden bir sevgili bulmak isteyenlerin sayısının da bir hayli fazla olması dikkat çekti. Ankette, “Henüz bir sevgilim yok ama yeni yıla ciddi bir ilişkiye başlamış olarak girmek istiyorum” diyenlerin oranı yüzde 13’ü buldu. SİBERALEM.COM

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:14 Ocak 2015Yayınlanma Tarihi:16 Ocak 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.