'13 çocuk doğurdum bağımlılık yaptı'

13 çocuğunu evlatlık verdi ikiz bekliyor.

13 çocuğunu evlatlık verdi ikiz bekliyor.

İngiltere’nin Essex bölgesindeki Colchester kentinde yaşayan 49 yaşındaki Carole Horlock şimdiye dek taşıyıcı anne olarak 13 çocuk doğurdu ve şu anda da ikiz bebeklere hamile kalmaya çalışıyor. İki adet de kendi çocuğu bulunan Horlock, “İngiltere’nin en çalışkan taşıyıcı annesi” ünvanına sahip olmaktan mutlu olduğunu belirtti ve çocuk doğurmanın onda “bağımlılık yaptığını” söyledi. cocukbagimlilikİngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Horlock “Ben ailelerin rüyalarına ulaşabilmek için kiraladıkları bir rahimden ibaretim. Benim gözümde bu bebekler onlara ait bana değil. Ancak seçtiğim çiftlerin her birinin dünyaya getirmeye yardım ettiğim çocuklar için çok iyi ebeveynler olacaklarını biliyorum” dedi.

2013'DE OĞLU OLMUŞTU Son olarak 2013 yılında bir erkek bebek dünyaya getirdikten sonra taşıyıcı annelik kariyerine veda etmeyi düşündüğünü söyleyen Horlock, sonunda “rahmi halen kullanılabilir durumdayken son bir kez daha çocuk sahibi olamayan bir çifte yardım etme kararı aldığını” söyledi.

İsmini basına açıklamak istemediği bir çift için yeniden hamile kalmaya karar verdiğini söyleyen Horlock, iki embiryonun rahmine yerleştirildiğini ancak işlemin başarılı olup olmadığını ancak iki hafta sonra öğrenebileceğini belirtti. Söz konusu çiftle henüz geçen hafta tanıştığını ve “Bir hafta boyunca hergün saatlerce onlarla telefonda konuştuktan sonra bebeklerini taşımayı kabul ettiğini” belirtti. Hamile kalmayı başarırsa ikizleri doğar doğmaz biyolojik ebeveynlerine teslim edeceğini söyleyen Horlock “Çocuklar üzerindeki tüm yasal haklarımdan feragat edeceğim ve anne babaları onları hemen evlat edinecek” dedi. Horlock’un her hamileliği için bebeğini taşıdığı çiftlerden 7 ila 15 bin sterlin arasında ücret aldığı belirtildi. BBC TÜRKÇE

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:17 Mart 2015Yayınlanma Tarihi:21 Mart 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.